Portfolio

PORTFOLIO

Hier vind je een overzicht van mijn portfolio. In het portfolio vind je evenementen die ik gefotografeerd heb met daarbij een selectie aan foto’s van het evenement. 

IDc assen 2 oktober

De kampioenen zijn beslist. Zaterdag 2 oktober stond in het teken van de laatste wedstrijd om het Nederlands kampioenschap. In de Dutch Supersport was de titel al vergeven maar in de Superbike was het onwijs spannend. Onder regenachtige omstandigheden werd de beslissende wedstrijd verreden. Het was uiteindelijk Danny van der Sluis die zijn derde Dutch Superbike titel wist veilig te stellen na een bijzondere ontknoping op het TT Circuit van Assen

IDM hockenheim 24-26 september

Het weekend van 24 tot 26 september stond in het teken van de IDM seizoenfinale op het welbekende Hockenheimring in Duitsland. Deze wordt altijd traditie getrouw in het laatste weekend van september verreden. De kampioenen werden gekroond onder zomerse omstandigheden met bom volle tribunes. Voor een compleet fotoverslag, bekijk meer.

IDc Assen 17 september

De voorlaatse ronde van het Nederlands kampioenschap vond plaats op zaterdag 17 september in Assen. Waar de dag droog maar bewolkt begon eindige gedurende middag in een nat TT Circuit. Hierdoor hadden de coureurs een regenrace, wat verassende uitslagen opleverden. 

wegraces Hengelo gld 4-5 september

Na een jaar afwezigheid was het in het weekend van 4 tot 5 september eindelijk weer zover. De welbekende road races op de Varsselring in Hengelo GLD met in de hoofdrol het IRRC kampioenschap. Een uniek evenement, want Hengelo is het enige stratencircuit van Nederland. De Hamove had wederom alles perfect georganiseerd. Bekijk het fotoalbum hier.

IDM redbull ring  27-29 augustus

De voorlaatste ronde van het IDM kampioenschap vond plaats op het prachtige en wel bekende circuit van de Redbull Ring in Oostenrijk. Het gehele weekend werd verreden onder wisselvalige omstandigheden. In de Superbike klasse was het Florian Alt die opermachtig was en twee overwinning op zijn naam wist te zetten.

IDM Assen 13-15 augustus

Het IDM was in het weekend van 13 tot 15 augustus te gast op het TT Cicruit in Assen. Voor vele Nederlandse IDM rijders was dit hun thuiswedstrijd. Succes was er voor Glenn van Straalen, hij won tweemaal de supersport 600 wedstrijd. Voor een overzicht aan foto’s neem kijkje in het album.

IDM schleiz 23-25 juli

De Schleizer Dreieck stond het weekend van 23 tot 25 juli in het teken van de derde ronde van het Internationale Deutsche Motorradmeisterschaft (IDM). Een evenement waar naar lange tijd ook weer publiek bij aanwezig mocht zijn. Op het semipermanente circuit van Schleiz werd er volop gestreden voor de punten.

IDC Assen vrijdag 16 juli

Het weekend van 16 tot 18 juli stond in het teken van de zevende en achtste ronde van het International Dutch Championship op het TT Circuit in Assen. Onder zomerse omstandigheden werden de trainingen en wedstrijden verreden. Bekijk hier de foto’s.

Ohvale MiniGP training Lelystad

De MiniGP, een nieuw kampioenschap in Nederland dat gereden wordt met Ohvale GP 0 160 motorfiets. Het kampioenschap is een onderdeel van het opleidingsprogramma Road To MotoGP. Op het Midland circuit in Lelystad werden de hagelnieuwe motoren in gereden waarvan hier een fotoverslag.

Motul dutch tt assen

Het laatste weekend van juni staat altijd in het teken van de Motul Dutch TT in Assen. Nadat het MotoGP kampioenschap in 2020 niet op Assen heeft gereden, vanwege de corona situatie was het dit jaar eindelijk weer zover. Bekijk de verzameling foto’s via de link.

IDm most 11-13 juni

Het IDM was in het weekend van 11 tot 13 juni te gast op het  Autodrom Most in Tsjechië. Hier stond de tweede ronde van het kampioenschap op het programma, Benieuwd naar de foto’s, neem gerust een kijkje.

IDC Assen 5 juni

Het TT-circuit stond zaterdag 5 juni in het teken van de eerste wedstrijd van het seizoen voor het IDC kampioenschap. Bekijk het complete fotoverslag hier.

IDM Oschersleben 21-23 mei 

De openingsronde van IDM seizoen werd verreden in het weekend van 21 tot 23 mei. Het IDM kampioenschap begon het seizoen op de Motorsport Arena in Oschersleben. Een bijzonder weekend met een zon, regenbuien, harde wind. Bekijk het fotoverslag hier!

IDC masterclass training 10 april 2021

Wat eigenlijk de eerste race van het seizoen had moeten zijn, werd door omstandigheden een zinvolle IDC masterclass. De IDC, voorheen OW Cup konden op een wederom koud Assen hun kilometers afwerken. Bekijk de foto’s, doorop de link te klikken.

KNMV Training assen 8 april 2021

Het motorsportseizoen van 2021 is definitief van start. Op donderdag 8 april werd onder zeer koude omstandigheden de KNMV training verreden. Hier was de Nederlandse top natuurlijk ook aanwezig en reden hun eerste meters op Nederlandse bodem.

Terugblik 2020

Het motorsportseizoen 2020 was een seizoen die niemand zag aankomen. In eens was daar het coronavirus. De wereld lag stil. Lange onzekere tijden. Gelukkig hebben überhaupt enkele evenementen plaats kunnen vinden. Onder strikte maatregelen werden de wedstrijden verreden, dus ook met lege tribunes. Voor iedereen was het een uiterst bijzonder seizoen.

Terugblik 2019


Een onwijs gaaf jaar, dat was het motorsportseizoen 2019 . Voor het eerst kon ik als ‘officiele fotograaf aan de slag. Ik heb een volledig IDM seizoen gevolgd en de grote evenementen op het TT Circuit. Voor meer foto’s kilk op de link !

error: Content is protected !!