Portfolio

PORTFOLIO

Hier vind je een overzicht van mijn portfolio. In het portfolio vind je evenementen die ik gefotografeerd heb met daarbij een selectie aan foto’s van het evenement. 

IDM schleiz 23-25 juli

De Schleizer Dreieck stond het weekend van 23 tot 25 juli in het teken van de derde ronde van het Internationale Deutsche Motorradmeisterschaft (IDM). Een evenement waar naar lange tijd ook weer publiek bij aanwezig mocht zijn. Op het semipermanente circuit van Schleiz werd er volop gestreden voor de punten.

IDC Assen vrijdag 16 juli

Het weekend van 16 tot 18 juli stond in het teken van de zevende en achtste ronde van het International Dutch Championship op het TT Circuit in Assen. Onder zomerse omstandigheden werden de trainingen en wedstrijden verreden. Bekijk hier de foto’s.

Ohvale MiniGP training Lelystad

De MiniGP, een nieuw kampioenschap in Nederland dat gereden wordt met Ohvale GP 0 160 motorfiets. Het kampioenschap is een onderdeel van het opleidingsprogramma Road To MotoGP. Op het Midland circuit in Lelystad werden de hagelnieuwe motoren in gereden waarvan hier een fotoverslag.

Motul dutch tt assen

Het laatste weekend van juni staat altijd in het teken van de Motul Dutch TT in Assen. Nadat het MotoGP kampioenschap in 2020 niet op Assen heeft gereden, vanwege de corona situatie was het dit jaar eindelijk weer zover. Bekijk de verzameling foto’s via de link.

IDm most 11-13 juni

Het IDM was in het weekend van 11 tot 13 juni te gast op het  Autodrom Most in Tsjechië. Hier stond de tweede ronde van het kampioenschap op het programma, Benieuwd naar de foto’s, neem gerust een kijkje.

IDC Assen 5 juni

Het TT-circuit stond zaterdag 5 juni in het teken van de eerste wedstrijd van het seizoen voor het IDC kampioenschap. Bekijk het complete fotoverslag hier.

IDM Oschersleben 21-23 mei 

De openingsronde van IDM seizoen werd verreden in het weekend van 21 tot 23 mei. Het IDM kampioenschap begon het seizoen op de Motorsport Arena in Oschersleben. Een bijzonder weekend met een zon, regenbuien, harde wind. Bekijk het fotoverslag hier!

IDC masterclass training 10 april 2021

Wat eigenlijk de eerste race van het seizoen had moeten zijn, werd door omstandigheden een zinvolle IDC masterclass. De IDC, voorheen OW Cup konden op een wederom koud Assen hun kilometers afwerken. Bekijk de foto’s, doorop de link te klikken.

KNMV Training assen 8 april 2021

Het motorsportseizoen van 2021 is definitief van start. Op donderdag 8 april werd onder zeer koude omstandigheden de KNMV training verreden. Hier was de Nederlandse top natuurlijk ook aanwezig en reden hun eerste meters op Nederlandse bodem.

ow cup assen 10 oktober

De finale races van het Nederlands kampioenschap stonden zaterdag 10 oktober op het programma. Onder koude en wisselvallige omstandigheden werden de kampioenen beslist op het TT Circuit in Assen.

ow cup assen 3 oktober

De voorlaaste ronde van het Nederlands kampioenschap, OW Cup seizoen werd op 3 oktober verreden op een herfstachtige dag op het TT-Circuit in Assen. Voor een volledig album klik op de link hieronder.

IDM Hockenheim 25-27 september

De finale van het IDM kampioenschap vond plaatst van 25 tot 27 september op het historische circuit van Hockenheim. De vierde en tevens laatste ronde werd verreden onder verradelijke omstandigheden.

IDM Lausitzring 11-13 september

Het IDM op de Sachsenring zat er nog niet op of de voorlaatste wedstrijd van het IDM was alweer op de Lausitzring voor de derde ronde van het kampioenschap, van 11 tot 13 september. Voor een overzicht aan foto’s klik op de link. 

IDM sachsenring 7-8 september

Op maandag en dinsdag 7 & 8 septermber kwam het IDM kampioenschap in actie op de Sachsenring. Dit was het begin van een lange raceweek in het oosten van Duitsland. 

IDM Assen 14-16 augustus

Net als alle andere motorsportkampioenschappen begon ook het Internationale Deutsche Motorradmeisterschaft later dan verwacht aan hun seizoen. Zij begonnen op Nederlandse bodem in Assen.

ow cup races 18 juli assen

Nadat een week eerder het seizoen van de OW Cup werd afgetrapt, stond een week later race 2 en 3 al op de planning. Onder lekkere zomerse tempratuur werden de dubbele races afgewerkt.

ow cup races 11 juli assen

Naar lang wachten was het dan eindelijk zover. Het eerste echte raceweekend stond afgelopen 11 juli op het programma. De heren en dames stonden te poppelen om van start te gaan. Voor meer foto’s klik op de link.

knmv training assen 1 juli 

De eerste dag van een nieuwe maand stond in het teken van een tweede KNMV training op het TT Circuit in Assen. 1 juli mochten de KNMV rijders hun trainingen afwerken onder wisselvalige weersomstandigheden

crt training assen 5 en 6 juni 

Lanzaam komt alles weer op gang, Voor iedereen begon het seizoen later dan voorspeld, zo ook voor de CRT en OW cup organisatie. Zij hervatte hun traingen op 5 en 6 juni in Assen op het TT Circuit.

knmv training assen 27 mei

Naar een aantal bijzonder stille maanden, gingen eind mei de lichten weer op groen, zo ook voor de motorsport. 27 mei mocht iedereen voor het eerst dit jaar hun meters maken op het TT Cicuit van Assen.

Terugblik 2019


Een bijzonder gaaf jaar, dat was 2019 . Voor het eerst kon ik als persfotograaf aan de slag. Ik heb een volledig IDM seizoen gevolgd en de grote evenementen op het TT Circuit. Voor meer foto’s kilk op de link !

error: Content is protected !!