Diensten


Naast de fotografie kun je bij Racing Passion ook terecht voor; op maat gemaakte teksten en voor unieke posters en of handtekeningkaarten. Zo zet ik mij breder in als  content/media specialist in de internationale motorsport.

Voor de communicatie & PR kun je ook bij mij terecht. Wil jij een persbericht met jouw plannen voor het nieuwe seizoen delen? Of heb jij nieuws die jij graag wil delen met lokale media, de Nederlandse motorsport media en eigen sponsoren, vrienden en familie? Ik help jou graag verder.

Zo zet ik mijzelf in als mediaspecialist in de motorsportbranche. Ik help jou graag met de offline en online media-uitingen. Van coureurs tot teams, neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

Teksten

Op maat gemaakte teksten

Via Racing Passion Photograpgy regel jij ook diverse soorten teksten. Je kunt hierbij denken aan teksten voor persberichten, websites, social media en kranten. Dus wil jij graag een persbericht voor de lokale media bij jou in de buurt of wil jij graag nieuwe webteksten, zodat jouw website meer inhoud krijgt. Neem gerust contact op, zodat wij samen de mogelijkheden kunnen bespreken.

Posters & kaarten

Als coureur of team wil jij ook iets kunnen bieden voor de toeschouwers en fans. Heb je al eens gedacht aan unieke posters en of kaarten? Want hoe leuk is het als ze met jouw poster/kaart over het circuit lopen!

Ik ontwerp een gepersonaliseerd design voor jou. Want als coureur of team wil je natuurlijk zo goed mogelijk uitblinken. Vanzelfsprekend gaan we eerst met de klant in gesprek alvorens we aan de slag gaan met het maken van een concept. Zodoende kan ik de wensen van de klant het best realiseren.

Lijkt het jou gaaf om een eigen poster en of handtekeningkaart te hebben? Aarzel niet en stuur gerust een berichtje.

error: Content is protected !!