Over Damon

racing passion photography

over damon

Welkom op de website van Racing Passion Photography. Mijn naam is Damon Teerink en ik ben een fotograaf in de motorsport. Op deze website vind je meer informatie over mij, kan je mijn projecten bekijken en kan je lezen wat opdrachtgevers van mij vinden. Wil je meer weten? Neem dan gerust contact met mij op!

NEEM CONTACT OP

Wie ben ik 

Mijn naam is Damon Teerink en ik ben 23 jaar. Ik ben woonachtig in het mooie Achterhoek, in het achtkastelen dorp Vorden. Mijn grote passies zijn motorsport en fotografie. Deze kan ik met Racing Passion Photography perfect combineren. Ik ben dan ook veel op de circuits te vinden. Niet alleen in Nederland, maar door heel Europa. Ik maak dan ook foto’s voor zowel nationale als internationale coureurs, teams en organisaties.

Hoe het begon

Van kleins af aan ben ik al geïnteresseerd in motorsport en als jongetje begon ik met een kleine camera te fotograferen. Het was jarenlang puur een hobby, maar diep van binnen wist ik dat ik het graag professioneel zou willen aanpakken. Daar ben ik dan ook vol voor gegaan en daar is Racing Passion Photography uitgerold.

Passie voor motorsport

Met een passie voor snelheid en fotografie ben ik niet weg te denken uit de wegracemotorsport. Inmiddels groeit het uit in diverse motorsportkampioenschappen zowel nationaal als internationaal. Met mijn bedrijfsnaam Damon Teerink Photography fotografeer ik voor teams, rijders en organisaties, waarbij de focus voornamelijk ligt in het Duitse IDM kampioenschap. Daarbij verzorg ik ook de communicatie en PR voor diverse teams en rijders in verschillende kampioenschappen.

error: Content is protected !!