Projecten

Projecten

In mijn projecten vind je rijders en teams waarvoor ik dit seizoen de foto’s mag verzorgen. Krijg een indruk van mijn opdrachtgevers door op de pagina hieronder te kijken. Neem ook eens een kijkje op hun website of Facebook pagina door op de link bij het bericht te klikken. Voor meer foto’s kijk op portfolio pagina.

GA NAAR PORTFOLIO
Supersport & Supersport 300

Apreco

Tijdens het 2022 IDM-seizoen voorzie ik het Nederlandse Apreco team ook van hoogwaardige kwaliteit foto’s. Het team wordt ondersteund door Ten Kate en zijn met drie rijders actief in het Duits-kampioenschap. Twan Smits rijd in de Supersport 600 terwijl Nick Roelfsema en Senna van den Hoven in de Supersport 300 categorie actief zijn. 

Instagram

Bovenstaand het Instagram kanaal van het team

superbike

BCC Alpha van zon BMW

Het BCC Alpha van Zon Racing Team onder leiding van Werner Daemen heeft al vele IDM-Superbike titels op hun naam staan. Het BMW team is met vier rijders het grootste team binnen het Superbike kampioenschap. 

Website

Bekijk hier de website van het team

Supersport 300

RT Motorsports by SKM – Kawasaki

Het RT Motorsport By SKM Kawasaki team is een Nederlands/Duits raceteam. Dit jaar rijden zij zowel in het WK Supersport 300 als het IDM Supersport 300

Facebook

Volg hun activiteiten via Facebook door bovenstaande knop aan te klikken

Superbike & Supersport 

Stichting Wegrace Promotie Nederland – SPWN

tichting Wegrace Promotie Nederland rijdt met Rob Hartog (Superbike) en Melvin van der Voort (Supersport) in het prestigeuze IDM-kampioenschap. Het Nederlandse team rijdt op Yamaha motorfietsen.

Onderstaand de link naar de website van SWPN

Website
Superbike & Supersport

RR Socia Racing

Het RR Socia Racing Team is een nieuw Nederlands team binnen het IDM-kampioenschap. Ze komen uit in de Supersport klasse met Anne van Galen en Wiljan Wikselaar en daarnaast ook in de Superbike met Jeroen Hilster en Ricardo Brink. 

WebsiteFacebook
Supersport 300

Molenaar racing

Molenaar Racing komt uit in het IDM Supersport 300 kampioenschap met Thom Molenaar en Sven Doornenbal. Ze rijden sinds dit jaar op de Kawasaki Ninja, naardat ze enkele jaren op de KTM hebben gereden. Wil je hun verrichtingen volgen, bekijk hier hun website

Facebook
error: Content is protected !!