Projecten

Projecten

In mijn projecten vind je rijders en teams waarvoor ik dit seizoen de foto’s mag verzorgen. Krijg een indruk van mijn opdrachtgevers door op de pagina hieronder te kijken. Neem ook eens een kijkje op hun website of Facebook pagina door op de link bij het bericht te klikken. Voor meer foto’s kijk op portfolio pagina.

GA NAAR PORTFOLIO
EGS – ALPHA – VAN ZON – BMW TEAM

Het EGS – ALPHA – VAN ZON – BMW TEAM, een van de grootste en succesvolste teams in het IDM kampioenschap. In 2021 is het team met vier rijders actief in de superbike klasse. Twee malig superbike kampioen Ilya Mikhalchik gaat er wederom alles aan doen om de titel binnen te halen. 

BEKIJK WEBSITE

SPWn

Ook in het 2021 IDM seizoen mag ik het SWPN team voorzien van foto’s. Zij staan dit jaar met Bastien Mackels aan de start in de superbike klasse en in de supersport 600 met Melvin van der Voort. 

BEKIJK WEBSITE

hess racing

Hess Racing is een Zwitsers raceteam dat dit jaar uitkomt in de IDM superbikes en supersport 600. Met een aantal bijzonder goede jaren in het Zwitserse kampioenschap strijden zij in 2021 in het IDM om de punten en podiumplaatsen. Ook zij kiezen voor de foto’s van Racing Passion Photography. 

BEKIJK WEBSITE

LENTINK Sports racing

Lentink Sports Racing is begonnen aan hun tweede seizoen in het prestigieuze IDM supersport 600 kampioenschap met Colin Velthuizen en Jeroen Hilster. Daarnaast staan ze ook aan de start in het Nederlandskampioenschap 

BEKIJK WEBSITE

RT Motorsports by SKM – Kawasaki

RT Motorsports by SKM, een groot Duits-Nederlands team dat actief is in het IDM in de supersport 300 en 600 maar ook in het wereldkampioenschap supersport 300. Met een verscheidenheid aan nationaliteiten is het een internationaal team met oog voor talenten.

BEKIJK WEBSITE

Rijders

Hieronder vind je een selectie aan rijders waarvoor ik tijdens de wedstrijden om het Duits- en Nederlandskampioenschap fotografeer. 

Glenn van Straalen
IDM Supersport 600
Joep Overbeeke
IDM Supersport 600
Ricardo Brink
Dutch superbike
Luca de Vleeschauwer
IDM Supersport 300
Martin Vugrinec
IDM Supersport 600
error: Content is protected !!